Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2010

ΚΟΤΟΣΑΛΑΤΑ


ΥΛΙΚΑ

1 κοτόπουλο βρασμένο και ψιλοκομμένο
2 κρεμμύδια ξερά τριμμένα
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
200 γραμμάρια καλαμπόκι
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
λίγο άνιθο ψιλοκομμένο
2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
8 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένες
2 αβγά βραστά
2 φλιτζάνια μαγιονέζα
λίγο σέλινο
6 πατάτες μικρές βρασμένες και ψιλοκομμένες
1 αγγούρι ψιλοκομμένο
100 γραμμάρια αμύγδαλα ψιλοκομμένα
2 μαρούλια
αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζετε σε μια πιατέλα τα μαρούλια (ολόκληρα τα φύλλα), ψιλοκόβετε όλα τα υλικά, προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και τα στρώνετε πάνω στα μαρούλια. Από πάνω, βάζετε τη μαγιονέζα, τον άνιθο και τα αμύγδαλα. Σκεπάζετε τη σαλάτα και την τοποθετείτε στο ψυγείο. Σερβίρεται κρύα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου