ΥΛΙΚΑ |
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Καθαρίζουμε τα καρότα, τα κόβουμε κομματάκια ή τα αφήνουμε ολόκληρα (όπως προτιμάμε), τα βάζουμε στην κατσαρόλα να ζεματιστούν και όταν μείνουν με πολύ λίγο νερό, τα βγάζουμε και τα ψιλοκόβουμε. Εάν θέλουμε το γλυκό να γίνει ψιλοκομμένο, τρίβουμε τα καρότα. Ξαναβάζουμε τα καρότα στην κατσαρόλα, προσθέτουμε τη ζάχαρη και αν βάλουμε ξύσμα πορτοκάλι, το ρίχνουμε από τώρα στην κατσαρόλα. Αν θελουμε να βάλουμε βανίλια, τη βάζουμε στο τέλος. Προσθέτουμε και τη γλυκόζη. Βράζουμε το γλυκό και ανακατεύοντας με ένα κουτάλι. Το σιρόπι, πρέπει να κάνει "κόμπο", δηλαδή να πέφτει σταγόνα-σταγόνα και να μην απλώνει. |
Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010
ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου