Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2010

ΚΡΕΜΜΥΔΟΚΕΦΤΕΔΕΣ


ΥΛΙΚΑ
• 1/2 κιλό κρεμμύδια
• 1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
• 1 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
• 1 κουταλάκι αλάτι
• 1/2 κουταλάκι πιπέρι
• Λάδι για το τηγάνισμα




ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Τρίβουμε τα μισά κρεμμύδια στον τρίφτη και τα υπόλοιπα τα ψιλοκόβουμε με το χέρι.
2. Σε μια λεκανίτσα ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και προσθέτουμε χλιαρό νερό μέχρι το μίγμα μας να γίνει ένας σφιχτός χυλός.
3. Βάζουμε σε ένα τηγάνι να κάψει το λάδι και τηγανίζουμε το μίγμα μας κουταλιά-κουταλιά.
4. Μόλις οι κρεμμυδοκεφτέδες τηγανιστούν καλά και από τις δύο πλευρές τους βγάζουμε σε μια πιατέλα στρωμένη με απορροφητικό χαρτί και τους σερβίρουμε με ρύζι ή μακαρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου